domingo, 13 de octubre de 2013

Enquesta informàtica


Les condicions de l'enquesta d'informàtica són les següents:


Debereis crear un formulario en drive de 2 en 2, donde debereis preguntar sobre Tecnologias de la Informacion y la Comunicacion. Basadas en las siguientes ideas:. Si tienen ordenador o comparten en casa?, si es de sobremesa o portatil?, donde estan los PCs en casa? que S.O. tienen instalados? etc.. Para q utilizan habitualmente el PC? (navegar, jugar, redes sociales, ver pelis o series, bajar, ...). Si tienen internet y q conexion? si tienen wifi y q tipo de seguridad usan?. Si tienen movil y este tiene wifi? que S.O. tienen? 3G?. Que perifericos tienen conectados al PC. Que programas saben más o menos manejar? cuales saben manejar? (ofimatica, video, foto, ...). Han abierto alguna vez el PC para cambiar tarjeta, RAM, disco, .... lo q creais conveniente sin hacerla excesivamente larga.Y luego para los alumnos de Informatica. xq la han elegido?. q les gustaria aprender?
. q esperan de la asignatura?

https://docs.google.com/forms/d/1Sa9zSZCl3u85akT8wrDjb3lAfDP6puqvafB90zaLgZo/viewform


https://docs.google.com/forms/d/1QBKRxMqKxPg1dI0z4On8EVLM-XwlvEe1GXnK_Zh_GPs/viewform


El programa empleat per a poder realitzar l'enquesta sobre informàtica ha sigut Google Drive , és un programa molt útil i pràctic per a este treball, sobretot per la facilitat amb què permet treballar en grup, de forma individual, a més este programa et dóna la llibertat de posar tot tipus de preguntes amb opcions de resposta de diferents maneres.



M'ha paregut bé realitzar este treball ja que, he pogut aprendre a fer enquestes, això pot ser de molta utilitat en un futur.
Els passos que s'havien de seguir per a la realització de l'enquesta informàtica no eren excessivament complicats. 
Primer vam fer una enquesta per parelles i a l'acabar-la ens ajuntem tots per a fer una posada en comú sobre que preguntes haurien de ser exposades en l'enquesta de grup i ens distribuïm el treball en diferents apartats (ordinador, mòbil, internet, informática...) .


Considere que este treball ha tingut una bona elaboració, que tots hem realitzat les nostres pars del treball bé, i com a resultat d'açó els resultats tant de l'enquesta per parelles com la de grup han sigut positius.


Els components del grup som Amancio,Sergio,Manu,Josué,Pablo,Pedro,Rebeca,Lola
Crec que és un grup que treballa molt bé, implicant-se en cada treball, tots són responsables i no hi ha cap persona que deixe de fer el seu treball, no es creguen seriosos conflictes.


No hay comentarios:

Publicar un comentario